Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (4.95 secunde)
Daca insa luam in calcul faptul ca unele IMM-uri bihorene au trecut in administrarea Directiei Marilor Contribuabili Bucuresti, societati care aduc la buget 5% din obligatii, rezulta ca DGFP Bihor a depasit planul.
Persoanele ale caror imobile au fost nationalizate si sunt indreptatite sa obtina despagubiri banesti in numerar, in limita sumei de 500.000 lei, vor primi banii in doua transe, iar daca despagubirea cuvenita depaseste acest cuantum, vor primi actiuni la Fondul Proprietatea.In cazul titlurilor de despagubire care au fost emise pana la intrarea in vigoare a hotararii, un duplicat al acestora va fi transmis, pe baza de tabel, catre Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in termen de 5 zile calendaristice de la intrarea in vigoare a normelor.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat la Cluj ca a primit un raspuns verbal din partea Directiei Generale Competitie a Comisiei Europene, care da unda verde contractului de privatizare a SC Automobile Craiova."Din ceea ce am discutat cu cei de la Directia Generala Competitie din cadrul Comisiei Europene, am inteles ca vor da verde avizarii contractului de privatizare pentru societatea Automobile Craiova.
Invitati: Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bihor; ... Directia de Sanatate Publica Bihor; primarii; societati comerciale etc.
A trebuit sa inchidem activitatea la Oradea pentru ca Directia de Mediu ne-a impus conditii de functionare pe care nu le puteam indeplini.
In ceea ce priveste prezenta noastra la o eventuala negociere a CCM in luna mai, vom lua o decizie dupa ce vom vedea daca Directia de Munca Galati va inregistra actul aditional pe care l-am semnat", ne-a declarat Adrian Adascalitei.
Organismul intermediar regional este Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, dar printr-o directie separata, numita Directia Instrumente Structurale. ... Este bine de stiut ca organismul intermediar pentru Axa 1 - "Sistem inovativ de productie" este Directia Nationala pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
Organismul intermediar regional este Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, dar printr-o directie separata, numita Directia Instrumente Structurale. ... Este bine de stiut ca organismul intermediar pentru Axa 1 - "Sistem inovativ de productie" este Directia Nationala pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
1569/22.01.2008 cu modificarile si completarile ulterioare, Directia Judeteana pentru Tineret Constanta organizeaza concursul local de proiecte pentru tineret pentru semestrul 2, pe data de 7 iulie a.c.
"Conducerea Combinatului incearca prin tot felul de tertipuri sa convinga justitia ca sindicatul nostru nu are 5.000 de membri, astfel incat Directia de Munca sa inregistreze actul aditional pe care noi nu l-am semnat, ceea ce ar insemna prelungirea valabilitatii contractului pana la sfarsitul anului.
Deoarece dupa 60 de zile nu se ajunsese la niciun acord, majoritatea sindicatelor a inregistrat un conflict de interese la Directia de Munca Galati care a fost insa radiat de Ministerul Muncii.
Pentru prima data dupa 1989 cererea dicteaza directia pietei imobiliare autohtone si nu oferta, iar acestea sunt semne foarte clare ale unei piete care se maturizeaza si in niciun caz ale unei prabusiri, sustin analistii imobiliari ai companiei EuroMetropola.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Spre exemplu, Directia Judeteana de Statistica Galati a raportat pentru primul trimestru al acestui an cu 2.400 mai putini turisti decat cei inregistrati in aceeasi perioada a anului trecut.
15 august este data-limita pana la care agentii economici, indiferent de forma de organizare si forma de proprietate, sunt obligati sa depuna la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului raportarile contabile pe primele 6 luni ale acestui an.
Alaturi de noi vor fi absorbiti si o parte dintre colegii de la Directia Agricola Bihor, apoi cei de la Directia Fitosanitara si de la OARZ.
Acciza este de 0,27 lei/litru, iar sprijinul financiar este de 0,65 lei/litru si se acorda pe baza unor adeverinte eliberate de Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Bihor.
Dupa ce am fost informati ca secretul bancar consfintit de legislatia romana in vigoare ii impiedica sa ne furnizeze date cu privire la contul unor clienti, doi oficiali ai BRD - Gianina Lazanu, director Directia Calitate si Octavian Radu, Directia Calitate - ce semneaza respectivul punct de vedere oficial ne-au declarat ca "BRD informeaza clientii cu privire la situatia conturilor de card (alimentari, retrageri, limita de credit utilizata si soldul lunar al contului), prin transmiterea lunara, gratuit, a extrasului de cont la domiciliul acestora".
i"Am cerut directorului general al APDRP sa ia de urgenta cateva masuri de ameliorare a functionarii Directiei de Control Antifrauda din cadrul agentiei, care, in opinia mea, impreuna cu Directia de Audit, ar fi trebui sa se autosesizeze si sa nu asteptam un audit al CE pentru a clarifica anumite aspecte ce trebuiau clarificate de conducere.
"Am cerut directorului general al APDRP sa ia de urgenta cateva masuri de ameliorare a functionarii Directiei de Control Antifrauda din cadrul agentiei, care, in opinia mea, impreuna cu Directia de Audit, ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa nu asteptam un audit al CE pentru a clarifica anumite aspecte care trebuiau clarificate de conducere.
google-analytics.com